Openingstijden Theeschenkerij

Met ingang van 14 oktober is de Theeschenkerij ivm de nieuwe coronamaatregelen helaas weer gesloten. We melden het op de website zodra we weer open mogen. In dat geval worden de openingstijden als volgt:

Maandag: 13.00-17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Locatie:
De Vertakking
Binnendyk 73
9256 HL Ryptsjerk

Workshops en arrangementen

Bent u tuinliefhebber, of zoekt u een gezellige groepsactiviteit met uw bedrijf, familie of vereniging?
Er zijn diverse workshops en arrangementen mogelijk!
Informatie opvragen of boeken? Laat uw gegevens achter via het contactformulier, en we nemen graag contact met u op.

Open tuin, moestuin en boomgaard

Op dezelfde locatie is een prachtige siertuin aanwezig, inclusief moestuin en boomgaard. Sterker nog, dit is het uitzicht van theeschenkerij de Útspanning. Na de koffie of thee een heerlijke wandeling in een groene omgeving… dat is ontspannen in Ryptsjerk!

Wat vindt u bij Theeschenkerij de Útspanning?

Útspanning is het Friese woord voor Uitspanning. Dat is van oorsprong een plaats waar paarden voor rijtuigen werden verwisseld. De gebruikte paarden werden uitgespannen om te kunnen uitrusten. Ook de reizigers konden er bijkomen, iets eten en drinken.

En dat is nu net wat u bij ons ook kunt doen. Even uitrusten, ontspannen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie met bijvoorbeeld zelfgebakken appeltaart. Bij koud weer lekker smûk binnen bij de houtkachel, en bij mooi weer buiten in de mooie theetuin.
Daarnaast kunt u vrijblijvend door onze prachtig aangelegde open tuin wandelen. De tuin is van april tot en met oktober op zijn mooist.