Creatieve handwerk workshops bij MOADE+

Wilt u ook eigenmakke (zelfgemaakte) sokken dragen, of een zelfgebreide of gevilte shawl? Maar u heeft dit ambacht nooit geleerd? Of vindt u het leuk dit met anderen te doen, voor de gezelligheid of als stok achter de deur?
U kunt bij MOADE+ verschillende handwerk workshops volgen. Of het nu om wol spinnen, breien of wol vilten gaat, wij kunnen het u leren. Voor zowel beginners als gevordenen. Gezellig in een groepje, onder ervaren begeleiding, en uiteraard compleet met koffie of thee en wat lekkers.
In onze gezellige workshopruimte is veel mogelijk op handwerkgebied.

Welke creatieve workshops kunt u bij ons volgen?

Workshop vilten

Tijdens deze workshop maakt u een sjaal, lap, ‘schilderij’ of kussen van vilt. U leert de techniek van het vilten en komt thuis met een lekker zacht kunstwerk. De workshop is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers.

Mogelijk op dinsdag en vrijdag van 13.30 tot ca. 16.30 uur. Voor andere dagen graag overleg.
Minimaal 5 personen.

Workshop wol spinnen

U leert de beginselen van het spinnen. We hebben 2 spinnewielen staan, indien in bezit kunt u uw eigen spinnewiel meenemen.
De workshop is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers.

Mogelijk op maandag- en woensdagmiddag. Andere dagen graag in overleg.

Workshop breien of haken

Nooit leren breien of haken? Kom het bij ons leren! U leert de beginselen van het breien of haken door het maken van proeflapjes.
De workshop is inclusief materiaal, koffie/thee met wat lekkers.

Mogelijk op dinsdag en vrijdag van 13.30 tot ca 16.30 uur. Andere dagen graag in overleg.
Minimaal 5 personen.

Workshop antroposofische pop maken (in 2 keer)

In deze tweedelige workshop maakt u een antroposofische pop. Deze pop is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en wordt opgevuld met gewassen schapenwol. De pop is circa 30 cm hoog.

De workshop neemt 2 dagdelen of 2 avonden in beslag.

Breicafé (elke twee weken)

Elke 14 dagen komt er een gezellige groep dames met elkaar breien, onder het genot van een kop koffie of thee. Zin in gezelschap bij het handwerken? U bent van harte welkom! De breiclub komt samen op donderdagmiddag van 13.30 – 16.30 u.