Programma Kerstsprokkelfair 2019

KERSTSPROKKELFAIR WINTERFEST 

Van 21 t/m 24 november organiseert Vertakking Evenementen alweer voor de 24ste  keer de Kerstsprokkelfair. Dit jaar is het thema “Winterfest met een knipoog naar de Duitse Kerstmarkten. Het is tijd voor gezellige stands, knapperend haardvuur, versierde kerstbomen en dampende glühwein. 
De fair is geheel overdekt en verwarmd. Een zee van lampjes verlicht de stands. U vindt hier ca. 50 standhouders met bijzondere (kerst)woondecoratie, brocante, trendy dameskleding, sieraden, bloemarrangementen, traditionele lekkernijen en unieke cadeaus voor de decembermaand.

De mooiste tijd van het jaar begint met een gezellige dag uit bij de Kerstsprokkelfair.

Programma Kerstsprokkelfair 2019

Aan het programma van 2019 wordt momenteel gewerkt

Handwerk-Hobby fair

Handwerk- Hobby fair

Na het succes van de afgelopen jaren volgt dit jaar opnieuw een editie van dit creatieve gebeuren. Een aaneenschakeling van marktkramen biedt een keur aan ambachtelijk handwerk. Naast het vertrouwde breiwerk en spinnen is er ook materiaal te vinden voor quilten en het vilten van wol en andere hobby’s zoals mozaïek, kaartmaken en houtdraaien. Op de fair is veel informatie te vinden en zijn de juiste benodigdheden aan te schaffen. Laat u verrassen door alle ideeën en ervaar dat handwerken weer een echte plek in de mode heeft verworven. Bestel hier uw tickets nu online via VanPlan ticketservice.

Gezelligheid troef op de kerstsprokkelfair

Voor elk wat wils, noteer maar snel in uw agenda!

Sfeerimpressie Kerstsprokkelfair